עבודתי נובעת מההיסטוריה הפרטית שלי. כמי שנעה בין ארצות מאז ילדותה, אני עוסקת במושגי היסוד- שורשים, אדמה, תלישות וחופש. החיפוש אחר בית ומקום מחייה, גרם ליצירה שלי "לטפל" בזה. אני חוקרת את הנושאים האלה דרך מפגש ישיר עם העולם וגם באמצעות מפגש עקיף דרך עיני האחר. שני הרבדים מתערבבים אחד בשני: אני פועלת במרחב הפרטי ותוך כדי החיפוש האישי, נפגשת עם אנשים נוספים שחווים את תחושת התלישות המאפיינת את התקופה בה אנו חיים. דרך סך הפעולות שאני יוצרת, אני מדברת על המקום שלי, על יחסי הקירבה והמרחק מהמשפחה שלי, על המדינה שאני חיה בה כבית ובמקביל חווה אותה כמדינה זרה לי .
פעולת הצילום חשובה לי ורוב עבודתי בנויה מסדרות , שכבות ורצפים תלויי זמן. אני יוצרת נגיעות של סיפורים מהחיים שלי ומנסה להשאיר מקום לכל צופה להשלים את הסיפור על דעת עצמו, כך סיפורי יהפוך לשלו. אני מצלמת את המיטה שלי בכל בוקר ואני מצלמת נופים חולפים תוך כדי נסיעה . מעניין אותי הקונטרסט שנוצר בין הצילומים הקונקרטיים של המיטה המנציחים תחושת שייכות ובטחון לבין תצלומי הנוף שחלף ולא יחזור לעולם.
דרך תקשורת אינטרנט ופליירים, אני פונה לאנשים אקראיים שאיני מכירה ומבקשת מהם לצלם את בתיהם מבחוץ. בכל פעם שאני "מקבלת" בית במתנה, אני מדמיינת לכמה דקות שהוא שלי. מי אני שם? איך החיים שלי? יש לי משפחה? אני שותה קפה שחור או נס? אני גם מדמיינת את האדם ששלח אלי את הצילום. מי הוא? איפה הוא גר? ההסתכלות על אדם לא מוכר שחי חיים לא מוכרים גורמת לי להביט על עצמי ועל הבחירות שלי בחיים.